SyklerForSynsSkyld

SyklerForSynsSkyld
Photo: Bjørn Isaksen, Journalist for LP

Unnagjort så langt

torsdag 17. juni 2010

Forberedelser

Nå er bachelorgraden i boks, og det er på tide å reise tilbake til familien. Med vitnemål i hånd bærer det av gårde med den relativt nye Ghost Speedline 5700, aka "Den jæveln" (døpt etter en uheldig jomfrutur).

På forespørsel fra Norges Optikerforbund skal jeg også ha med en innsamlingsbøsse til Optometry Giving Sight, den eneste globale innsamlingsaksjonen som spesifikt har som mål å hindre blindhet og svaksynthet som skyldes ukorrigerte refraktive feil (manglende tilbud på helseundersøkelser og tilgang på briller).


Ruta går fra Kongsberg, via Bømlo, Bergen, Førde, Gerianger, Alesund, Molde, Kristiansund, Trondheim, Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Sandnessjøen og til Dønna. Til sammen skulle dette bli rundt regent 2000 kilometer.

Underveis skal det besøkes mange gamle bekjente, så hastverk blir det nok ikke, men 130 kilometer om dagen må til for å komme frem før familien reiser på ferie.

Beregnet ankomst: 05.07.10

4 kommentarer:

  1. Fantastisk! Savic i et nøtteskall! Litt skuffa over at du ikke tar en "litt" lengre tur, opp til Tromsø, når du først e i gang, men siden du gjør det for en god sak så lar æ det gå;) Neste gang må du si i fra så joine æ ;) God tur kompis, fortsett sånn! Det her va arti lesing! :D
    - Hilsen din Daniel Kvalsund -

    SvarSlett
  2. God tur nordover!
    Lagde nettopp en kort nyhet på www.hibu.no/AFOS ... hvor jeg lånte et bilde fra bloggen den. Håper dette er OK!
    ... og når du kommer fram til Dønna har du absolutt fortjent en Cuba-sigar!
    GOD SOMMER!
    Med vennlig hilsen ... og ha en fortsatt fin dag!
    Magne

    SvarSlett